Hlavní obsah
Článek

Bývalá playmate Lela Ceterová (34) se po dvou týdnech ozvala fanouškům. O svůj telefon dle vlastních slov přišla při hádce s Karlosem Vémolou (38), ke které mělo dojít kvůli její údajné nevěře a při níž ji měl podle prvotního obvinění její partner napadnout a odebrat jí telefon. Od té doby Lela veřejně komunikovala skrz profil své kamarádky.

„Konečně mám zprovozněný nový telefon a můžu se připojit na Instagram. Můj nový post patří hlavně vám,“ napsala Ceterová svým příznivcům a poděkovala za podporu. Lidem, rodině, manažerce, blízkým kamarádům.

Co se vlastně odehrálo mezi Lelou a Karlosem Vémolou?

Vše začalo videem, ve kterém Vémola oznámil, že ho Lela podvedla s jeho dobrým kamarádem, kterému dal dvě facky. Proti nařčení se ihned ohradila nejen Lela, ale také manželka zmíněného kamaráda, která uvedla, že jde o lži, proti kterým se budou bránit skrze právníky. Krátce poté vydala Lela první prohlášení (tehdy skrze profil kamarádky Kamily), přičemž napsala, že ji Vémola fyzicky napadl, vzal jí mobilní telefon a ona od něj i s dětmi utekla ze strachu do bezpečí.

Vémola video následně smazal a omluvil se svému příteli i jeho rodině, že je neprávem zatáhl do problémů, které mají mezi sebou s Lelou. Tvrzení, že měl svou partnerku fyzicky napadnout, zásadně odmítl. Za tím, že měla jeho partnerka milence, si stojí i nadále. Jen s tím rozdílem, že už neobviňuje vlastního kamaráda. Prý si ho s milencem spletl.

Po vychladnutí horkých hlav se Lela i s dětmi vrátila do vily v Měchenicích alias Vémolandu. Karlosův manažer za svého klienta vydal prohlášení, že návrat do rodinného domu neznamená, že bylo odpuštěno, zapomenuto a bývalí partneři opět tvoří pár. Od té doby se ke vztahu, nevěře ani obvinění z násilí ani jeden z nich nevyjádřil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám