Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lela Ceterová (34) odmítla nařčení svého partnera Karlose Vémoly (38) z nevěry. Z opakované nevěry a údajného násilí naopak obviňuje svého partnera.

"Jsme v bezpečí s dětmi u kamarádky - před dalším napadením Karlose," napsala Lela Super.cz přes manažerku Ninu Sedlákovou, která na svém facebookovém profilu následně zveřejnila Lelino prohlášení. To poslala z mobilu kamarádky, u níž pobývá.

Ceterová je prý momentálně bez telefonu, který jí měl sebrat Vémola. Ve zveřejněném textu zaznělo obvinění z napadení i nevěr. „Mám z tebe strach... S nikým jsem nic neměla, jsi nemocný a žárlivý člověk,“ stojí mimo jiné v prohlášení. Jeho celé znění naleznete ve fotogalerii.

Vémola napadení Lely odmítá.

Ceterová zase odmítá nevěru s Karlosovým kamarádem, s tím, že ji s ním pojí jen pracovní vztahy. „Všechno jsou to lži! Budeme se bránit, už to řešíme s právníky a klidně to dokážeme,“ řekla Expresu žena nařčeného s tím, že její muž je rovný chlap, žádný mimomanželský vztah neudržuje a žije řádným rodinným životem.

„Problémy jiných odmítáme řešit na úkor vztahu v naší rodině,“ dodala. Vémola mezitím své noční video, kde mluvil o nevěře Lely Ceterové, ze svého účtu smazal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám