Hlavní obsah
Článek

Karlos Vémola (38) nezažil zrovna nejšťastnější konec roku. Kvůli zánětu v těle strávil 14 dní v nemocnici a šlo mu doslova o život. Musel také zrušit dlouho očekávaný a dobře zaplacený zápas s Patrikem Kinclem a řešil peripetie s policejním zásahem kvůli chovu jeho exotických zvířat.

Těsně přes Vánocemi ale všechny starosti hodil za hlavu a zaměřil se na to nejcennější, co má, svou rodinu. Do Prahy za ním z Anglie na Vánoce přijel jeho syn Karel a dcera Sky, kterou měla jeho bývalá partnerka z předchozího vztahu a Karlos ji vždy bral jako vlastní.

Dětem připravil v Praze bohatý program včetně projížďky na lodi po Vltavě s pohoštěním. Nechyběla samozřejmě ani manželka Lela (34). Na dalším snímku u filmového plakátu Kmotra se pak přidaly i nejmladší děti - dcera Lili a syn Rocky.

„Letos jsem si pověsil Santu přímo pod Kmotra a on mně splnil moje největší přání, a to, že letos budu mít pod stromečkem všechny čtyři děti. Pro všechno ostatní, co si přeju, si dojdu příští rok, až budu zdravotně v pořádku,“ přál si Vémola.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám