Hlavní obsah
Článek

Skoro to vypadalo, že malý Rocky své první narozeniny neoslaví velkolepě, jak bývá u Vémolových zvykem. Karlos Terminátor Vémola (38) měl vážné zdravotní problémy, tedy malá oslava proběhla přímo na nemocničním lůžku. Nyní to Karlos své rodině náležitě vynahradil.

Malá Lili oslavila 3 roky a spolu s ní si užíval dodatečné narozeninové veselí i Rocky. Sourozenci dostali každý svůj úchvatný dort a celá oslava se nesla v duchu Mickey Mouse a Minnie, ostatně stejně jako jejich vánoční výzdoba. „Čas letí… Lily slaví 3. narozeniny a Rocky první rok,“ napsal zápasník, který si v posledních měsících zažívá skutečné peklo.

Po všech peripetiích, kdy se řešila jeho aféra s pornoherečkou Riky Fane, zdravotních problémech, které ho málem stály život a nesmíme zapomenout ani na policejní zásah u Vémoly doma kvůli chovu zvířat ocenil to, že se sešla rodina a snad už i u nich doma nastane klid a mír. „Jsem rád, že jsme mohli všichni slavit společně v poklidu domova,“ pochvaluje si.

Lela Vémola (34), která si zakládá na rodině, zmínila, že jsou s Karlosem nejšťastnější rodiče na světě a vyznala svým dětem lásku. „Lili a Rocky, jste naše poklady, milujeme vás. Rodina je to nejvzácnější na světě,“ rozplývala se blondýnka.

Reklama

Další články

Načítám