Hlavní obsah
Článek

Sladit se s partnerem na velký společenský večer není jednoduché. Důkazem jsou páry, které dorazily na předávání cen Český slavík. Některým jsme na místě složili poklonu, jiní vypadali ve stylu "každý pes, jiná ves".

Pomyslný klobouk jsme museli smeknout před zpěvačkou Sharlotou Frantinovou (27) a jejím manželem Lukášem Jirkovským, kteří přišli jako dvě srdcové karty, dojem umocňovala i Sharlotina kabelka. "Nechali jsme si modely speciálně ušít u návrhářky Debbie Brown," řekla Super.cz Sharlota. Společnou návrhářku Marii Kadlecovou oslovili i Karlos Vémola (38) s manželkou Lelou (34).

Na jistotu kombinace smokingu či společenského obleku v kombinaci s večerními šaty pro dámu vsadili Lucie Bílá (58) s partnerem Radkem Filipim, Vašek Noid Bárta (43) s manželkou Eliškou, Tereza Mašková se snoubencem Oliverem nebo Natálie Kočendová (24) s přítelem Davidem.

Na slavnostním večeru se objevily i nové páry. Přítelkyněmi se pochlubili Tomáš Zástěra nebo Petr Bende (46). Do společnosti vyrazili s partnerkami, které nemáme příležitost často vidět, také David Kraus nebo Vašek Jelínek z kapely Lunetic.

Jak to párům navzájem ladilo, se podívejte v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám