Hlavní obsah
Článek

Svatba Karlose Vémoly (38) a Lely Ceterové (34) se kvapem blíží, a tak je čas na rozlučky se svobodou. Jako první se loučila Lela a byla to velká party.

Na tah noční Prahou Lela a její kamarádky vyrazily v bílé limuzíně, budoucí nevěsta oblékla bílé minišaty a nechyběl ani závoj s nápisem Bride, tedy nevěsta. „Moc se těším, na tenhle večer určitě nikdy nezapomenu,“ svěřila Lela před začátkem večírku.

Špunty od šampaňského létaly už v limuzíně, odkud se parta přesunula do jednoho z pražských klubů. Tam na Lelu čekal dort, a ještě jedno překvapení - její nastávající, který si přišel pro polibek.

„Děkuji za jeden z nejkrásnějších zážitků se všemi mými kamarádkami, které při mně stojí v dobrém i zlém. Moc si vás vážím,“ poděkovala nevěsta. „Nemůžu se dočkat, až se stanu tvojí manželkou, lásko,“ vzkázala pak ještě Karlosovi.

Svatbu pár plánuje na léto, původně měla proběhnout už loni, ze zdravotních důvodu ji ale odložili. Lela měla rizikové těhotenství se synem Rockym, Karlos podstoupil několik operací. „Hlavní je, abychom byli všichni zdraví a pak si to s velkou parádou užijeme,“ uvedla k tomu Lela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám