Hlavní obsah
Článek

Slovenská modelka Lela Ceterová (34) se vrací k partnerovi a otci svých dvou dětí, dcery Lili a syna Rockyho, Karlosi Vémolovi (38) a budou dál fungovat jako rodina. Stalo se tak necelé dva týdny poté, co Vémola na sociální síti zveřejnil video, v němž oznámil konec vztahu s Ceterovou, kterou nařkl z nevěry. Video později stáhl.

Ceterová pro web Blesk.cz uvedla, že s Vémolou už delší dobu neměli dobré období. Karlos byl nervózní, protože nemohl zápasit a trénovat, chodil pozdě domů a do toho modelka před časem podstoupila operaci a dle jejích slov na ni všechno dolehlo. Proto se rozhodla, že s dětmi odejde.

„V době, kdy jsem se rozhodla, že odejdu, mi nabídl pomoc právě tolik zmiňovaný kamarád a sponzor mého muže,“ uvedla Ceterová s tím, že kamarád ji doprovázel na prohlídkách při hledání bydlení, měl jí nabízet dovolenou, mluvit o vlastní manželské krizi a daroval jí diamantový prsten.

„Přiznávám se, výborně mě zmanipuloval, lhal mi, jeho ženě, Karlosovi a sebral mi telefon, protože se bál, že pravda vyjde najevo,“ tvrdí Ceterová ve svém prohlášení. Zároveň vyloučila, že by s kamarádem měli něco intimního.

S Karlosem si prý Lela vše vysvětlila a dál budou fungovat jako rodina. „Promiň, miluji tě,“ vzkázala Terminátorovi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám