Hlavní obsah
Článek

Na svátek zamilovaných nezapomněly ani tváře českého šoubyznysu. Řada z nich 14. února oslavuje velkolepě, jiní Valentýn neberou příliš vážně. Jsou i tací, kteří jsou zásadně proti a raději si počkají na 1. máje.

Mezi ty, kteří tráví svátek zamilovaných v exotice patří například těhotná Veronika Kopřivová (33) s přítelem Mirkem Dubovickým. V teple rodinného krbu naopak zůstali manželé Roman a Petra Vojtkovi, kterým se v listopadu narodil synek Nathaniel.

To zpěvačka Monika Absolonová (47) popřála vše nejlepší ke svátku zamilovaných fotkou z procházky s partnerem Tomášem a syny Tadeášem a Matoušem, se kterými vyrazili sáňkovat.

„Krásného Valentýna moji milí. P.S.: Mám radši náš 1.máj, lásky čas. Ale dávat si najevo, že se máme rádi je potřeba neustále, protože nikdy nevíme, co se stane, dávejte na sebe pozor,“ vzkázala.

K Valentýnu neodmyslitelně patří i pugety růží, dárky, sladkosti a milá přáníčka. Bez daru nezůstala ani partnerka Karlose Vémoly. Lela Ceterová (34) dostala od MMA zápasníka zlatý luxusní šperk a Karlose za odměnu překvapila v sexy spodním prádle. „Pokaždé, když tě vidím, zamiluji se znovu. Můj nejkrásnější Valentýn, jaký jsem v životě zažila. Dostala jsem speciální růži, v které byl ukrytý dáreček, po kterém jsem dlouhé roky toužila,“ vyznala se z lásky a pochlubila darem blondýnka.

Odvážně se na svátek zamilovaných zvěčnila také cvičitelka Hanka Kynychová (55), která fanouškům rozproudila krev bujným dekoltem.

Milé překvapení čekalo na těhotnou Nikol Štíbrovou (37), která pod záplavou květin a balonků od partnera Petra nebyla skoro vidět. "Kluci se vycajchnovali. Tohle mi nedělejte... nebo jo," dojímá se Nikol.

O Valentýnský vtípek se postarala Monika Leová (32). Těhotná moderátorka zaexperimentovala s jednou mobilní aplikací a na výsledek, který pobavil její přátelé i fanoušky, se můžete podívat v galerii.

Reklama

Další články

Načítám