Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Lela Ceterová (34) a zápasník MMA Karlos Vémola (38) oznámili rozchod. Zprávy zveřejnili v neděli v noci a předcházela jim komunikace Lely s fanoušky a následná Karlosova reakce na expartnerčina slova.

Ne všichni sledující Ceterové s ní názorově souzní a fandí jí. Kritikové a hateři se tentokrát ozvali s poznámkami o tom, že bez Karlose by si nežila jako v bavlnce a že do vztahu s ním přišla s holým zadkem. Na to se Lela rozhodla odpovědět sérií snímků, které demonstrují její luxusní život před tím, než se s otcem své dcery Lili dala dohromady.

Modelka je na nich ověšená taškami z drahých butiků, pózuje u vánočního stromečku s bohatou nadílkou, v restauracích nebo v luxusním autě. „Takto jsem si žila dávno před tím, než jsem poznala Karlose. To je pro ty trubky, co si myslí, že jsem ke Karlosovi přišla s holou pr*elí,“ napsala Ceterová s tím, že nad podobnými komentáři se jen baví.

Na to jí Vémola poslal vzkaz, že by se k tomu skvělému životu měla vrátit. „Je vidět, že každý máme jiné životní cíle, tak nemá cenu si v nich vzájemně bránit, ale jít si za nimi každý zvlášť. A při tom být ti nejlepší rodiče pro Lili, jak jen můžeme být,“ napsal Karlos.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám