Hlavní obsah
Článek

Modelka Lela Ceterová (34) uvedla, že mezí ní a partnerem, zápasníkem MMA Karlosem Vémolou (38), přetrvává krize, a proto se rozhodla odejít. V plánu je stěhování do Bratislavy, ke kterému už učinila první kroky.

Pozornost vzbudil už začátkem července drsný vzkaz, který Lela partnerovi nechala u fotky na sociální síti. Snímek Vémola sdílel ze zahraničí, kam jel trénovat. Byli na něm čtyři muži a dva chlapci.

„A ty dvě ku*vy, co s tebou letěly, vás fotí? Proč si s nimi foto nedáš? Nehraj to na Instagramu na rodinku…hodně lidí ví, že zrovna ty andílek nejsi, a mně už došla trpělivost. Lhaní už bylo dost! Zbytečně se fotíš s chlapy,“ vzkázala mu Lela.

Nyní Ceterová uvedla, že krize mezi nimi přetrvávala, a proto se rozhodla k odchodu.

„S partnerem prožíváme období plné změn. Jsme však rodiče překrásného děvčátka, a to je pro nás oba důležité. Můj partner má náročné období, zdravotní komplikace a potřebu soustředit se na svou kariéru. Já se budu věnovat dceři a svým aktivitám. Karlos má vytvořený prostor na rekonvalescenci a uspořádání duše i těla,“ uvedla modelka.

„Zklamala mě Karlosova nevěra, přetrvávala mezi námi krize, a proto jsem odcestovala do Bratislavy, kde jsem si připravila potřebné záležitosti na stěhování. Stěhování zabránil covid, ze kterého se musíme vyléčit, a potom odcházíme,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám