Hlavní obsah
Článek

Včera Karlos Terminátor Vémola (38) oznámil, že má pozitivní test na covid-19. Zápasník MMA měl strach, že nemoc postihne i jeho partnerku Lelu Ceterovou (34) a osmiměsíční dcerku Lili. Jeho obava se bohužel naplnila. Obě se nakazily, přestože se partneři snažili fungovat odděleně. „Bohužel včera nám večer přišly výsledky testů. Máme pozitivní test na covid-19, já i Lilinka,“ svěřila Lela.

Modelka popsala i průběh nemoci u sebe i malé dcerky. „Lilinka má vysoké teploty. Pokud by se nezlepšil její stav, tak musíme jít do nemocnice Bulovka. Mě bolí zatím jen v krku a hlava,“ uvedla.

Playmate obvykle plní svůj instagramový profil samými sexy nastylovanými fotkami, to teď jde stranou. S fanoušky sdílela snímek po probdělé noci. „Takto vypadám, když kvůli Lilince pár nocí nespím,“ komentovala fotku s dcerou a dále uvedla: „Být mámou je jednou z nejtěžších věcí na světě, kterou každý nedokáže dělat dobře. Občas nás možná překvapí, že tato životní role nemá žádné hranice. Mámy pláčou, zraňují, zkoušejí a selhávají, začínají od znova a učí se. Ale taky zažívají víc radosti a lásky, než by si vůbec mohly myslet, že jejich srdce dokáže přijmout.“

Na téma rodičovství pak glamour modelka ještě dodala: „Dokážeme existovat bez jídla, bez sprchy i beze spánku. Naše děti vždy dáváme na první místo. Dokážeme celé dny trávit uspokojováním jejich potřeb a na konci dne už málokdy máme sílu udělat něco pro sebe. Nosíme děti na rukách, když uklízíme, vaříme či jíme. Víme, že v našem náručí se vždy cítí bezpečně, šťastně a milovaně. Milujeme naše děti,“ dodala Lela, která zjevně prožívá náročné životní období.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám