Hlavní obsah
Článek

Bývalá playmate Lela Ceterová (34) se z nedávné partnerské krize nehroutí a fanouškům se opět chlubí svými křivkami, ze kterých vyznavači bujných vnad šílí.

„Ať je pátek co nejvíc slunečný. Mám vás tady ráda, jste super. Při vysokých teplotách je vždy fajn se zchladit bazénkem. Už mi chybí jen zmrzka, hranolky a langoš s kečupem a sýrem. To jsem vždy na koupalištích milovala,“ hýří optimismem blondýnka, jejíž vytuněnou figuru si doma hýčká soupeři obávaný zápasník Karlos Vémola (38).

Ten měl přitom v posledních dnech co dělat, aby své lásce vysvětlil svůj nedávný výlet do Saint Tropez, kde mu dělaly společnost dvě krásky, na které dostala Lela zlost.

„A ty dvě ku*vy, co s tebou letěly, vás fotí? Proč si s nimi foto nedáš? Nehraj to na Instagramu na rodinku…hodně lidí ví, že zrovna ty andílek nejsi, a mně už došla trpělivost. Lhaní už bylo dost,“ pustila se do Vémoly vnadná Slovenka. Svůj komentář později smazala a po jeho návratu do Česka fanouškům na sociálních sítích opět předvedli rodinnou idylku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám