Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po boku muzikanta a bývalého politika Michaela Kocába (64) se po rozchodu s moderátorkou Lejlou Abbasovou (44) sice neobjevila zatím žádná nová žena, přesto samotou netrpí. Je totiž stále obklopen kupou dětí, které jakýkoliv smutek ihned zaženou.

Kromě toho, že má s Lejlou syna Davida, tak jej nejstarší dcera Natálie Kocábová (39) učinila už trojnásobným dědečkem. Letos v únoru zpěvačka pořídila synovi Vincentovi a dceři Mie ještě bratříčka Elliota, a proto mají doma pořádně veselo.

Že je Kocáb vzorný tatínek i dědeček, dokázal teď v kině, kam na premiéru nového animovaného Spider-Mana vzal nejmladšího syna Davida (7) a vnučku Miu (6). A vypadalo to, že si společný čas s dětmi moc užívá.

Muzikant má pak z manželství s Američankou Marshou vedle dcery Natálie ještě dva dospělé potomky, a to dceru Jessicu a syna Michaela, s nímž se ve společnosti občas také ukáže.

Reklama

Další články

Načítám