Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když Lejla Abbasová (44) veřejně prohlásila, že svého druhého potomka přivedla na svět doma a nikoli v porodnici, rozvířila tím velkou diskuzi. Nyní je sympatická moderátorka těhotná potřetí a pod srdcem nosí dvojčata.

Když jsme se s ní potkali na happeningu Den pro mou mámu v rámci seriálu akcí Štroodl, který si vzal za cíl posílení nejcennějšího životního vztahu dětí a rodičů, tak jsme se jí při debatě o mateřství nezapomněli zeptat, jestli opět plánuje rodit v domácím prostředí.

„Rodit doma by byl ideál, ale takhle daleko teď nejdu. Moje přání a touha je rodit – prožít si přirozený porod. Budu o fyziologický porod bojovat maximálně, i když poloha dvojčat nebude ideální. V českých porodnicích se obvykle přirozeným porodem rodí jen dvojčata v jedné poloze a to je málo,” říká Abbasová.

Lejla se stane čtyřnásobnou maminkou. Má nějaký vysněný finální počet potomků? „Vždycky jsem si přála sudý počet dětí. Protože v lichém počtu je – mám pocit – pořád jeden odstrčený. A přála jsem si velkou rodinu. Ale nenapadlo mě, že já budu mít dvojčata. I když v naší rodině jsou dvojčata, trojčata i čtyřčata, čekalo se, že dvojčata budou v generaci mé maminky,” říká Lejla Abbasová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám