Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je tomu pomalu tři čtvrtě roku, co jsme se neviděli s bývalou Miss ČR Zuzanou Jandovou (36). Kráska loni na podzim skončila v psychiatrické léčebně, kde ji hospitalizovali. Teď už se dává dohromady a věří, že všechno zlé si jí podařilo překonat.

"Léčba mi pomohla, teď se snažím brát všechno, co přichází, optimisticky a hlavně pracovat sama na sobě, mít se ráda. Jenom toho, kdo se má rád, mohou mít rádi ostatní," míní Zuzana, kterou jsme zastihli na charitativním běhu pro nadaci Lejly Abbasové (44) Asante Kenya.

Důležité podle ní bylo, že se jí podařilo odstřihnout od všech negativních lidí, kteří ji obklopovali. Po dovolené v Thajsku se rozešla i s přítelem Robertem Hájkem. "Bylo to už počtvrté. Vím, že se říká, že do jedné řeky se nemá vstupovat dvakrát, natož tolikrát. Oba jsme navíc hodně komplikované osobnosti," krčila rameny.

"Moje maminka říká, že princové na bílém koni už se dnes nerodí, ale já pořád na nějakého čekám," svěřila Zuzana, která je momentálně single. "Věnuji se sama sobě, možná se jednou stanu z pacientky terapeutkou. Ale hlavně chci dotáhnout do konce výstavu, kvůli které jsem tenkrát vlastně skončila v Bohnicích," dodala.

Chce se vrátit i k modelingu. "Chtěla bych zase do zahraničí, ale musím na sobě ještě zapracovat i co se týče fyzična, přece jen jsem půl roku nic nedělala," plánuje Zuzana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám