Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Betka Stanková (45) byla jednou ze známých tváří, které podpořily charitativní dostih pro nadaci Lejly Abbasové (44) Asante Kenya. Vzala s sebou i pětiletou dcerku Betynku, která je celá maminka. "Hlavně je po mně drzá, máme teď takovou školkovou pubertu," svěřila herečka.

Protože se často píše o tom, že má Betka vztah s kolegou ze seriálu Přístav Martinem Zounarem (56), zajímalo nás, jak spolu vycházejí jejich dcery. Martin je totiž tatínkem o něco starší Claudie.

"Nevycházejí spolu nijak. Jsem hrozně ráda, že se mě poprvé na Martina někdo zeptal. Protože se už rok všude píše, že jsme spolu, ale ona to není vůbec pravda," šokovala nás Betka, která s hercem tvoří pár jen v seriálu.

"Neměla jsme zapotřebí obvolávat redakce a uvádět věci na pravou míru. Zřejmě šlo zpočátku o nějaký PR tah ohledně seriálu a pak už se to vezlo dál. Dokonce ani moje maminka mi nechtěla věřit, že spolu nic nemáme," krčila rameny herečka.

Stanková je nyní single. Nikoho nehledá, ale ani neodmítá. "Ještě jsem dost mladá, tak věřím, že se snad někdo objeví. Zatím si ale vystačím s dcerou, času a energie mi zabere dost," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám