Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Lejla Abbasová (44) poprvé otevřeně promluvila o rozchodu s otcem svého syna Davida Michaelem Kocábem. A dle svých slov je to naposledy, kdy se ke svému vztahu s hudebníkem vyjadřuje.

Přiznala, že kvůli synovi chtěla vztah za každou cenu zachránit. I proto, že ona sama je z rozvrácené rodiny. "Zachraňovalo se docela dlouho a nedopadlo to. Šťastná za to nejsem, hrdá na to nejsem, ale rozdíl mezi mnou a mojí mámou a našimi bývalými partnery je ten, že já s Michaelem pořád dobře vycházím," řekla TopStar magazínu Lejla.

"Musím říct, že moje taková noční můra byla, že dopadnu jak moje máma – jako samoživitelka," říká vážně Lejla.

"Řekla jsem si, že buď zešílím a přijmu to, že se to nezmění a budu tam v týhle situaci jen kvůli Davidovi, nebo se seberu a půjdu. Prostě budu se snažit z toho popela vybudovat nový základy pro nový vztahy, které díky tomu vzniknou. To znamená nový vztah Michaela s Davidem, nový vztah můj s Michaelem, nový vztah můj vůči zbylé rodině," dodala Lejla.

Lejla s Michalem museli překonat opravdu hodně překážek - jak vztahy k rodině, tak mediální tlak, a když už to vypadalo, že pár bude mít konečně klid - tak právě klid byl paradoxně hřebíčkem do rakve.

"My jsme vlastně pořád řešili nějaké nestandardní situace. Neměli jsme vlastně možnost být sami se sebou. Nebyli jsme v normálním modu každodenního života, a když už to opadlo, tak jsme zjistili, že to nedáme," vysvětluje.

Vše o otci Lejly Abbasové, který ji s maminkou a sestrou opustil v dětství, a ovlivnil tak celý její život, se dozvíte v pondělí večer v TopStar magazínu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám