Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Lejla Abbasová (44) prošla velkou proměnou. Plánovala lehce zesvětlit vlasy, ale její kadeřník to pojal po svém a z ebenové krásky je sexy blondýna. "Taky jsem byla překvapená, ale musím říct, že mě to docela baví," řekla Super.cz Lejla na narozeninách salónu svého kadeřníka, kde jí nový look všichni chválili.

Lejla na akci přebírala šek pro svoji nadaci Asante Kenya, s penězi se zanedlouho chystá vyrazit do Afriky. "99,9 procent opravdu jde na projekty vzdělávání, sama tam peníze vezu v batohu. Nikdo si nedává výplatu, nic si nenechává, ten zbytek, 0,1 procenta, většinou cestou ztratím," řekla Super.cz s úsměvem Lejla.

Té to celkově hodně slušelo, i proto, že má vysněnou postavu. "Po dvou letech se mi konečně podařilo zhubnout. Koupila jsem si elektro kolo, denně najezdím padesát kilometrů, úplně vynechávám auto, přemísťuji se jen na kole," řekla tajemství své dokonalé postavy Lejla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám