Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na módní přehlídce návrhářky Ivany Follové jsme nebyli několik let, a tak nás pořádně překvapila. Dříve představovala spíše decentnější modely, teď se ale odvázala. Její kousky jsou hodně odvážné, nechyběla ani téměř odhalená ňadra.

"Že by to bylo tím stářím?" smála se Ivana, která se na módní scéně pohybuje už přes tři desítky let, když jsme vyjmenovali, co všechno se nám na jejích modelech zdálo sexy. "Zatřásla jsem sebou, už jsem dlouho přehlídku nedělala, takže jsem se těšila, že bude trochu veselejší. Přizvala jsem ke spolupráci nějaká mláďata a povedlo se to," dodala.

Na mole neměla Follová jen profesionální modelky, ale také moderátorky Lejlu Abbasovou (44) a Jolanu Voldánovou (55) nebo známé herečky Annu Šiškovou s dcerou Terezou Nvotovou. "Jsou to dámy, které už nějaký pátek znám a baví mě i generační rozmanitost. A hlavně jsou to všechno hodně zajímavé osobnosti," mínila návrhářka, která přehlídku uspořádala pro nadaci Mathilda hraběnky Mathildy Nostitzové na výcvik slepeckých psů.

Několik nevidomých dívek také předvádělo, i spolu s vodícími psy. "Bylo to trošku těžší, proto jsme uprostřed koberce nechali udělat vodící lištu. Ale bylo zábavné, když si v ateliéru vybíraly věci, prohrábly štendr a řekly, že to je krásný. Ptala jsem se, jak to vědí, ale prostě to nějak poznaly," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám