Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Premiéra nového akčního trháku se superhrdiny se ani tentokrát neobešla bez známých tváří. Fanoušci fiktivních příběhů vznikajících pod taktovkou Marvelu si nenechali ujít slavnostní uvedení snímku a na červeném koberci se objevilo hned několik celebrit.

Mezi prvními do kina na premiéru snímku Strážci galaxie: Volume 3 dorazila modelka a moderátorka Monika Leová (32) se svým manželem. Nastávající maminka se v kině pochlubila svým rostoucím bříškem a prozradila, že je v 5. měsíci. Pozornost i tentokrát na červeném koberci budila zpěvačka Sharlota (27). Ta dorazila sice v obepnutých minišatech, model ale doplnila kulichem. Díky barevné paruce byla k nepoznání.

Se svými dětmi se na premiéru nového sci-fi snímku přišel podívat také moderátor zpráv Roman Šebrle (49). A se synem Davidem zavítala do kina také Lejla Abbasová (44). Herečce a modelce Báře Mottlové (37)dělal doprovod přítel David, po jehož bohu září již 9 měsíců, a nechyběli ani účastníci reality show Love Island Gabriela Gášpárová a Petr Havránek.

Kdo další se na červeném koberci objevil, se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám