Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V zimě si nechala plastickým chirurgem upravit ňadra. Nejednalo se o velký zákrok, jen o vylepšení tvaru, takže v prsou České Miss Lee Šteflíčkové (26) přibyly jen 200 mililitrové implatáty. Přesto se s novým dekoltem docela dlouho zžívala.

"Všichni chtěli, abych nová prsa ukázala. Třeba při focení plavek. Ale já nebyla docela dlouho připravená, kývla jsem až po půl roce," přiznala Super.cz Lea, která je nyní z poprsí nadšená. "Rozhodně operace nelituji," svěřila s tím, že už se předvedla v bikinách na dovolených v Egyptě a v Turecku a chystá jet ještě v září do Chorvatska. Sluníčko už jí vyšisovalo vlasy do blond.

Nepříjemné bylo, že se musela z rizikových zemí, ve kterých pobývala, testovat a také pobývat v karanténě. "Byla jsem sice na první dávce očkování, ale pak jsme dostala bronchitidu, tak jsem na druhou musela počkat. Čeká mě za pár dní, tak už se těším, že budu mít klid," upřesnila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám