Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Také Česká Miss 2018 Lea Šteflíčková (25) už se vrátila k focení a na přehlídková mola. Stejně jako řada jejích kolegyň se pořádně hlídala, aby byla v kondici a nepřibrala. Ostatně Super.cz v karanténě předvedla i to, jak cvičila aspoň na terase svého bytu.

"Bylo to o to jednodušší, že jsem držela předepsanou dietu kvůli pleti, která se díky tomu zlepšila. Nejen že jsem si váhu udržela, ale dokonce šla dolů," svěřila nám Lea na přehlídce svatebních šatů v Pardubicích. S aknózní pletí Lea bojuje dlouhodobě, ostatně před časem ukázala, jak její tvář vypadá bez make-upu.

S tváří a postavou je tedy nyní Lea spokojená, teď ještě nějakou novou lásku, aby třeba ty svatební šaty mohla jednou obléknout i v reálném životě. "Zatím žádná ještě nepřišla a jsem pořád nezadaná. Na svatbu si asi ještě pár let budu muset počkat, i když ve svatebním se cítím skvěle. Dokonce jsem na konci karantény měla i svatební focení, kde jsem měla i manžela a prstýnek. To jsem si taky užila," svěřila Lea.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám