Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Miss 2018 Lea Šteflíčková (25) má krásnou tvář a štíhlou postavu, ale spokojená se sebou úplně není. Sama přiznala, že i ona má problematickou partii, se kterou bojuje. "Jsou to stehna. Ty jsou na mé postavě nejhorší. Jsem naopak ráda za břicho, tam jsem nikdy nepřibírala," řekla Super.cz Lea.

Dříve neřešila stravu ani cvičení, po dvacítce už musela začít. "Dřív jsem na to kašlala a jedla jsem všechno, co jsem našla. To už teď není. Snažím se cvičit, chci to trošku ještě vypilovat," prozradila na Krétě, kam odletěla s vítězkami České Miss fotit.

Lea letos kvůli konfliktu s vedením České Miss nepředávala korunku své nástupkyni. Vztahy už jsou prý nyní zase v pořádku. "Já doufám, že je všechno zase v pořádku. Uklidnilo se to, vysvětlili jsme si to. Sešli jsme se tady fajn parta a je to v pohodě. S holkama vycházíme, užíváme si to tady," dodala loňská královna krásy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám