Hlavní obsah
Článek

Zatímco v hlavním sále hotelu Thermal se v Karlových Varech promítal zahajovací film a celebrity se procházely po červeném koberci, slavilo se i v párty stanu.

Na drinky přišly modelky Nikola Buranská (31), Lea Šteflíčková (25), už do civilu z róby převlečená Nikol Švantnerová (31), Iva Kubelková (46) s rodinou, Mariana Prachařová (29) či Muž roku 2011 Martin Gardavský, kterého pravidelně vídáme v reklamních kampaních.

Protože Martin hodně lítá po světě, měli jsme možost si s ním popovídat po docela dlouhé době.

"Tehdy před osmi lety se mi vítězstvím v Muži roku úplně změnil změnil život. Seknul jsem se školou, kterou jsem už stejně studovat nechtěl a začal se naplno věnovat modelingu. U mužů je to jinak než u žen, které v modelingu začínají hodně mladinké. A my chlapi také v branži déle vydržíme. Třeba až do šedesátky," vidí svoji budoucnost v profesi růžově Martin.

Ve Varech se zastavil jen na jeden večer, už ho zase čeká zahraniční cesta. "Letím teď do Číny. V Šanghaji budu natáčet reklamu. Ale doufám, že mi vyjde čas na to, abych se 23. srpna přijel podívat do Náchoda, kde proběhne jubilejní 20. ročník Muže roku. Prezident David Novotný chce dát dohromady všechny vítěze, tak se budu snažit mu vyhovět, protože ta soutěž mi opravdu hodně dala," uzavřel Gardavský,

Reklama

Další články

Načítám