Hlavní obsah
Článek

Stále ještě úřadující Česká Miss 2018 Lea Šteflíčková (25) už za tři měsíce předá korunku své nástupkyni. Lea byla jednou z porotkyň na castinzích, kde se nová královna krásy hledala. Stejně jako Nikol Švantnerová, i ona byla překvapená, že většina dívek není příliš vysokých. Sama měří 180 centimetrů.

"Některé mají i pod 160 centimetrů, což není ideální výška na Miss. Ale našly se holky, které jsou vysoké. Šest finalistek bude krásných, už teď, kdy jsme vybrali třicet semifinalistek, mám v hlavě holky, které jsou jasně na finále," řekla Super.cz Lea, která na castingu překvapila dioptrickými brýlemi. "Mám půl dioptrie, tak je pro mě příjemnější mít brýle. Abych si holky dobře prohlédla," smála se.

Tu stejně jako většinu jejích předchůdkyň potkala missí nemoc, rozešla se s partnerem Michalem. "Je to taková už tradice, že holčina, která vyhraje, se rozejde. U nás byly problémy kvůli práci, byla jsem vytíženější, neměla jsem čas. Rozdělili jsme se, každý jsme šli svojí cestou, jsme v pohodě. Vycházíme normálně. Přítele stále nemám, jsem sama. Teď si užívám singl život a věnuji se práci," dodala Šteflíčková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám