Hlavní obsah
Článek

Poslední vítězka České Miss  Lea Šteflíčková (25) se po tříletém vztahu rozešla s přítelem Michalem Janechem. Super.cz potvrdila, že vztah nedávno s partnerem po vzájemné dohodě ukončili.

"Už netvoříme pár. Byli jsme spolu skoro tři roky a bohužel nám to nevyšlo," řekla Super.cz Lea na koncertě Mikolase Josefa, kam vyrazila s kamarády. "Shodli jsme se na tom oba dva. Šli jsme si každý svojí cestou," vysvětluje s tím, že nová známost za rozchodem nestojí.

"Nikdo třetí v tom není, nikdo nikoho nepodváděl, ale nějaké věci zkrátka v našem vztahu nefungovaly. Shodli jsme se na rozchodu oba dva. Soustředím se sama na sebe, že bych hledala nový vztah, to určitě ne," dodala Lea, která letos předá korunku své nástupkyni.

Nyní ji čekají castingy, kde se bude hledat nová královna krásy a úřadující Česká Miss zasedne v porotě. Ty se budou konat v sedmi českých a moravských městech. První proběhne 12. května v Ostravě.

Šteflíčková není jedinou Miss, která je nyní čerstvě po rozchodu. Česká Miss Earth 2016 Kristýna Kubíčková dostala nedávno kopačky od zpěváka Vojty Drahokoupila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám