Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I když by si někdo mohl myslet, že mezi bývalými a současnými královnami krásy panuje řevnivost, opak je pravdou. Česká Miss 2018 Lea Šteflíčková (25), Česká Miss 2017 Michaela Habáňová (27) a Česká Miss Supranational 2018 Jana Šišková (29) si neměly problém společně stoupnout před objektiv fotoaparátu a zapózovat pro kalendář pro jihomoravské vinařství.

„Fotily jsme jak ve vinohradech, tak ve starém sklepě i v jejich novém vinařství. Celkově jsem si ten den navíc užila, protože po focení nás čekala degustace vín a dozvěděla jsem se hodně zajímavostí,“ vzpomíná na focení Šteflíčková, která střídavě pracuje jako modelka v České republice i v zahraničí. Nedávno se zrovna vrátila z focení v Istanbulu.

Snímky s nejkrásnějšími Češkami zachycují proces výroby vína, a tak si modelky kromě práce ve vinici vyzkoušely i vinařské práce přímo ve vinařství i to, jakým způsobem se rodí mladé červené víno.

Oproti běžným pracovníkům u toho však byly neskutečně sexy, neboť došlo i na focení v krajkových podprsenkách.

Výroba vína je sofistikovanou záležitostí, a tak jedna z fotografií s Českou Miss 2017 Michaelou Habáňovou vznikla i v odborné laboratoři. Nejvíce však modelky zaujal starý sklep, ve kterém jako královna vynikala Jana Šišková. Ta jako modelka prorazila už krátce po finálovém galavečeru v loňském roce v Portugalsku.

Reklama

Další články

Načítám