Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pořádně se zapotí i v Česku, natož v Americe, kam se chystá na světovou soutěž Miss Universe a nechala si kvůli tomu o půl metru prodloužit hřívu. Česká Miss Lea Šteflíčková (25) bude bojovat s kráskami z celého světa, přičemž u většiny z nich se něco "umělého najde". "Tak budu mít aspoň ty prodloužené vlasy," smála se Lea.

"Mě už skoro dva roky vlasy nerostou, takže bych tam byla jediná s vlasy po ramena. A hlavně skoro všechny holky tam mají příčesky. A nejen to," pohovořily jsme o dívkách například z jihoamerických zemí, které před Miss Universe procházejí farmami krásy a mají nejrůznější plastiky, silikonová ňadra, a dokonce i odstraněná žebra, aby byly štíhlejší v pase.

"Já jsem se sebou spokojená a nic bych neměnila, kromě těch vlasů. Na finále si ještě nalepím řasy, ale jinak mezi nimi budu asi jako jedna z mála přírodní. Tak uvidíme, jestli to bude výhoda anebo tam mají rádi spíš ty umělé holky," krčila rameny.

Lea na sobě maká před soutěží, na kterou odjíždí koncem listopadu, také v posilovně, aby měla skvělou figuru. Nicméně to tak důležité není. Miss Universe je totiž jedinou soutěží krásy, kde už není součástí finále promenáda v plavkách.  "Je to divné, myslím, že by promenáda v plavkách měla být a holky by měly ukázat, jaká mají krásná těla a křivky, takže je to trochu špatně," není zastánkyní tohoto amerického trendu Lea.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám