Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čtrnáct náctiletých dívek a chlapců se utká o kontrakt za milión korun! Mladičké naděje českého modelingu postoupily do finále modelingové soutěže, která jim pomůže do světa! Z castingů, které probíhaly ve městech po celé České republice vzešlo celkem 9 finalistek a 5 finalistů, kteří se utkají o titul Pure Model 2018.

"Vítěz a vítězka získají garantovaný kontrakt na 1 milión korun. V porotě zasednou majitelé a bookeři předních světových modelingových agentur. Jsem si jist, že nejen vítěze čeká velká budoucnost. Netušil jsem, jak bude tento ročník silný, a mám z finálové čtrnáctky obrovskou radost," řekl Super.cz ředitel soutěže Roman Holárek, který stojí za objevením Mikolase Josefa (28), první krůčky ve světě modelingu pod jeho vedením už ve 13 letech dělala také nová Česká Miss Lea Šteflíčková (26).

Za sebou mají finalisté několik soustředění a přehlídek. Dívky si svou přehlídkovou premiéru užily na unikátní fashion show studentských módních návrhářů UMPRUM, chlapci zase na přehlídce nové kolekce designéra Jana Černého, kterou představil v rámci svátku módy Mercedes-Benz Prague Fashion Week. Vítěze budeme znát již 3. října, kdy proběhne velké finále.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám