Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Úřadující Česká Miss Lea Šteflíčková (26) za poslední měsíc pořádně zhubla. I když už na finále soutěže krásy zabodovala i díky své dokonalé postavě, ještě na sobě zapracovala. "Mám dole 3 kila, určitě jsem nebyla silná, ale ve světě modelingu je žádoucí být ještě štíhlejší," řekla Super.cz Lea, která se jako modelka živí už od 14 let a pracovala hlavně v zahraničí. 181 centimetrů vysoká kráska se na finále České Miss pyšnila mírami 86-62-94, ty už jsou ale minulostí a nyní má ještě o několik centimetrů méně.

V hubnutí jí pomohlo nejen upravení stravy, ale také pohyb. Ke cvičení přidala i jízdu na kole. O tom, jak jí to jde, se její fanoušci mohou přesvědčit na některé z pražských cyklostezek, kde pravidelně jezdí.

"Cítit se a být fit není něco, co přijde ze dne na den, ale také to není nic nedosažitelného. Pro mou práci potřebuji obojí a u kola si vždy perfektně odpočinu – ať už v Praze, nebo v přírodě, kam také ráda čas od času vyjedu s terénním kolem,“ dodala Lea. Podívejte se sami, jak jí to na kole v cyklistickém outfitu sluší.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám