Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loni předvedla své přednosti, které ji předurčily k dráze topmodelky, na Victoria's Secret Fashion Show. A nyní švédská kráska Elsa Hosk (28) na Instagramu zveřejnila snímky, ze kterých se mnohým tají dech. Sedí na nich totiž jen v kalhotkách a podprsence na kožešině položené na posteli a pije kávu. A mezi jejími stehny se tulí kočka.

V prvním popisku stojí: „Označte přítele, který (na vás) ještě před kávou nebude mluvit.“ Ano. Takových přátel jistě moc není, a pokud z nás někdo někoho takového má, jistě si ho náležitě považuje. Od nás palec nahoru za dobrý vtip, který od blond modelky skoro nečekáte. Pod druhým snímkem s kočičkou je ale popisek: „Ranní milování s mazlíčkem.“ Tady už je to trochu bez nápadu, Elsa to ale vykoupila tématem fotek, takže také chválíme.

Elsu pro modeling objevili už začátkem jejího studia na střední škole. A ve čtrnácti letech rovnou získala velké zakázky (třeba pro Guess, ale i jiné slavné módní giganty). Po střední škole se chvíli profesionálně věnovala basketu, ale jakmile jí došlo, že v Evropě tento sport nikdy nebude tak oblíbený jako v USA, utekla zpět k modelingu. A opět po ní v obřích kampaních ihned ´sáhly´ módní domy Dior a Dolce & Gabbana. Pro americkou Victoria´s Secret začala pracovat v roce 2011.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám