Hlavní obsah
Článek

Role Lady Gaga (38) ve filmu Klan Gucci už jí přinesla nominaci na Zlatý glóbus, ale během natáčení jí způsobila nemalé starosti. V rozhovoru s magazínem Variety dokonce prozradila, že musela vyhledat odbornou pomoc.

Jak už uvedla před časem, před a během natáčení žila jako její postava Patrizia Reggiani. „Bylo to stejné jako s filmem Zrodila se hvězda. To jsem byla pořád Ally. Pro tento film jsem byla neustále Patrizia a akcent jsem měla celou dobu bez přestání,“ prozradila Lady Gaga.

„I když jsem nemluvila o věcech kolem filmu - nepředstírala jsem, že na mě čeká na schodech Maurizio - stále jsem žila svůj život, ale žila jsem ho jako ona,“ dodala, než prozradila i stinnou stránku své role.

„Spolu s tím vším jsem si domů přinášela i tu temnotu, jelikož její život byl temný. Na konci natáčení jsem u sebe měla sestřičku z psychiatrie. Měla jsem pocit, že ji potřebuji. Bylo to tak pro mě bezpečnější,“ prozradila zpěvačka, která se tím nesnažila oslavovat své herecké metody a ve skutečnosti si myslí, že by herci neměli zacházet tak daleko.

„Nemyslím si, že by se měl nějaký herec dostat na tuto hranici, a neustále se sama sebe ptám, proč to dělám,“ dodala s tím, že si myslí, že má až moc romantické spojení s utrpením pro umění.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám