Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední verze filmu Zrodila se hvězda s Lady Gagou (38) a Bradleym Cooperem (49) z roku 2018 měla velký úspěch. Hvězda verze z roku 1976 Barbra Streisand (79) z ní ale až tak nadšená nebyla. V pořadu Australian TV show The Sunday Project uvedla, že to byl špatný nápad.

„Když jsem se doslechla, že to budou točit znovu, měli tam hrát Will Smith a Beyoncé. To mi přišlo zajímavé. Bylo by to jiné. Jiná muzika, herci, nadchlo mě to. Takže mě překvapilo, když jsem viděla, jak moc se to podobalo verzi z roku 1976,“ nechala se slyšet.

Ještě během natáčení herečka navštívila plac a byla nadšená. Cooper a Lady Gaga dokonce uvedli, že jim dala požehnání a byla moc milá. Už po uvedení filmu ale měla výhrady.

„Myslela jsem, že to bude jiné, obsazení bude multikulturní a muzika bude rappová. Ale je to stejné jako film, ve kterém jsem hrála já,“ uvedla tehdy pro Variety.

Streisand aktuálně píše svoji biografii, ale dušuje se, že nechce, aby o ní vznikl film, dokud nebude po smrti.

Film Zrodila se hvězda vznikl v roce 1937. Tehdy si hlavní role zahráli Janet Gaynor a ‎Fredric March. V roce 1954 následovala verze s Judy Garland a Jamesem Masonem a po ní v roce 1976 s Barbrou Streisand a Krisem Kristoffersonem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám