Hlavní obsah
Článek

Show Česko Slovensko má talent přinese v dalším díle spoustu povedených i těch méně vydařených čísel, která ke castingovým kolům neodmyslitelně patří.

Třiadvacetiletá Denisa si také troufla oslnit diváky svým talentem. Devět let studovala operní zpěv, a tak se slovy „umím zpívat“ sebevědomě nastoupila před čtyřčlennou porotu ve složení: Jakub Prachař (40), Marta Jandová (49), Jaro Slávik (49) a Jiřina Bohdalová (92), která zaskakuje za slovenskou herečku Dianu Mórovou (54).

S celosvětovým hitem Shallow, který proslavili herec Bradley Cooper (49) a zpěvačka Lady Gaga (38), ale mladá operní pěvkyně neoslnila, právě naopak. Podle pohledů poroty a následným červeným křížkům, kterými zpěvačku ohodnotili, je patrné, že pěvecká kariéra není směr, kterým by se měla nadále ubírat.

Dokonce i paní Bohdalová, která v hudbě není takový profesionál, jako například přísedící Marta Jandová, nedokázala během vystoupení udržet svůj neutuchající úsměv a její výraz mluvil za vše. Podívejte se ve videoukázce.

Reklama

Další články

Načítám