Hlavní obsah
Článek

U slavných osobností se celkem často stává, že se zasnoubí, ale dříve než sňatek přijde rozchod. Podívejte se na slavné dámy, které se zasnoubily už několikrát, ale na svůj happy end teprve čekají.

Scarlett Johansson

Představitelka Black Widow Scarlett Johansson (39) se letos zasnoubila s televizním scénáristou Colinem Jostem a fanoušci netrpělivě čekají nejen na datum veselky, ale také že se herečka konečně usadí s tím pravým. V minulosti se zasnoubila, a dokonce vdala a následně rozvedla celkem dvakrát. Poprvé za herce Ryana Reynoldse, podruhé pak za Romaina Dauriaca, se kterým má i dceru Rose. Tak do třetice všeho dobrého.

Jennifer Lopez

2019 je významným rokem pro zpěvačku Jennifer Lopez (54). Nejen že oslavila padesátku a je na vrcholu kariéry i životní formy, ale dočkala se už pátých zásnub. Lopez stála před oltářem celkem třikrát, poprvé s číšníkem Ojanim Noou, podruhé s tanečníkem Crisem Juddem a potřetí se zpěvákem Marcem Anthonym, se kterým má také dvojčata Emme a Maxe. Mezi tím se zasnoubila ještě jednou s hercem Benem Affleckem. Zatímco první dva sňatky netrvaly déle než rok, za Anthonyho byla vdaná deset let, ale ani on ji neučinil šťastnou. To, co hledala, podle vlastních slov našla až se současným snoubencem Alexem Rodriguezem. A veselky se fanoušci už opravdu nemohou dočkat.

Katy Perry

I zpěvačka Katy Perry (39) letos kývla na nabídku k sňatku slavnému muži. Není jím nikdo jiný než její dlouholetý partner, herec Orlando Bloom. Jeho předchůdcem byl neméně slavný Russell Brand, který zpěvačku dovedl k oltáři. Sňatek však vydržel pouhých 14 měsíců. Uvidíme, jestli jí to s hollywoodským krasavcem nakonec vyjde.

Lady Gaga

S hercem Taylorem Kinneyem byla Lady Gaga (38) ve vztahu pět let, a dokonce se zasnoubili. V roce 2016 ale zásnuby zrušila. O dva roky později se zasnoubila se svým agentem Christianem Carinou. Ani ten ji ale k oltáři nedostal. Rozešli se letos, krátce poté, co celý svět začal spekulovat o jejím až příliš vřelém vztahu s kolegou od filmu Bradleyem Cooperem. Ten je mimochodem už také opět single, ale to je úplně jiný příběh.

Mariah Carey

Zpěvačka Mariah Carey (54) má za sebou dva sňatky a zasnoubená byla celkem třikrát. Obří prsten ji nejprve navlékl Tommy Mottola, za kterého byla provdaná v začátcích své kariéry. Později přijala nabídku a provdala se za Nicka Cannona, se kterým má i dvě děti Morroccana a Monroe. Ještě jednou pak kývla na nabídku k sňatku Jamese Packera. S australským miliardářem to ale nevydrželo ani tak dlouho, aby došla k oltáři. Nahradil ho její současný partner Bryan Tanaka, ten se však ještě nevyslovil. Vzhledem k velikostem a cenám předchozích prstenů se tanečníkovi ani nelze divit.

Kate Hudson

Kate Hudson (44) má dnes krásnou rodinku, kterou tvoří synové Ryder a Bingham a partner Danny Fujikawa, kterému nedávno porodila dceru Rani. V minulosti jí zásnubní prsten navlékli dva muži, překvapivě ani jeden z nich není její současný partner. S Chrisem Robinsonem, otcem Rydera dokonce šla k oltáři, sňatek však nevydržel. S otcem druhého syna, zpěvákem Matthewem Bellamym však zůstalo pouze u zásnub. O zásnubách s Fujikawou se hovoří už více než rok, pár je však nikdy nepotvrdil.

Reklama

Další články

Načítám