Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lady Gaga (38) na akci Met Gala 2019 v New Yorku opět připomněla, kdo je ve světovém šoubyznysu tou nejextravagantnější hvězdou. Dorazila v masivní růžové róbě od návrháře a kreativního ředitele svého módního týmu Brandona Maxwella, ve které působila jako bonbónek. U té to ale zdaleka nezůstalo.

Maxwell se ke zpěvačce připojil, aby jí pomohl se svléknout, nejprve do černé róby, poté do růžových šatů, až zůstala pouze ve spodním prádle. Nebyla by to ostatně Lady Gaga, aby nebyla alespoň lehce kontroverzní. V prádle pak pózovala na schodech a předváděla svoji vypracovanou figuru.

Gaga v první polovině roku sklízela jeden úspěch za druhým. Získala Grammy, Zlatý glóbus i Oscara, a předvedla vystoupení plné vášně s filmovým kolegou Bradleym Cooperem, na které fanoušci jen tak nezapomenou. Nezklamala ani nyní na největší módní události roku a fanoušci už se nemohou dočkat, co si na ně vymyslí příště.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám