Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lady Gaga (38) prostě miluje rozparky a nezanevře na ně, ani když ji zradí. V New Yorku se to hlavní aktérce filmu Zrodila se hvězda stalo znovu, a to rovnou při předávání cen National Board of Review Awards, kde si přebrala ocenění pro nejlepší herečku za výkon ve zmiňovaném snímku. Gaga vypadala jako hvězda ze starých hollywoodských filmů a nesmírně jí to slušelo. Ovšem díky rozparku v jeden moment ukázala víc, než chtěla.

Není to rozhodně poprvé, co se jí to stalo, ale ani tentokrát si z toho zjevně nic nedělala. Spokojeně pózovala dál a usmívala se na všechny strany. Ke zpěvačce se připojil i Bradley Cooper, který byl oceněn za režii, a maminka Cynthia Germanotta. U jednoho stolu se potkala také s legendárním režisérem Stevenem Spielbergem (72).

Ceny National Board of Review Awards byly tedy pro herce z trháku Zrodila se hvězda o něco úspěšnější než nedávné Zlaté glóby, kde si z pěti nominací odnesla zlatou sošku pouze Gaga za píseň Shallow.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám