Hlavní obsah
Článek

Popová princezna Lady Gaga (38) věnovala přípravě na slavnostní galavečer, kde svůj triumf oslavil zpěvák Bruno Mars (zvítězil hned v šesti kategoriích), bez nadsázky zřejmě celý den. Na bohaté líčení jsme u ní zvyklí, ale jen příprava účesu musela být velmi časově náročná.

Šaty, které měla na sobě, asi nikoho nijak zvlášť nepřekvapily. Zpěvačce to moc slušelo a zároveň dostála své pověsti extravagantní divy. Na červený koberec se dostavila v černé róbě, jejíž značný přesah kolem ní vytvořil kolosální vlečku. Nohy, stejně jako horní polovinu těla, měla oděny v krajce stejné barvy, ozdobené bílou růží namísto brože.

Jen o den dřív se předvedla v jiném úboru. To bylo pro změnu cestou do newyorské restaurace, kam si vyrazila se svým přítelem Christianem Carinem pouhý den před Grammy. Ozdobila se výraznými brýlemi a rtěnkou, tvář však kupodivu zůstala téměř bez známek make-upu. Zato barvám outfitu dala tentokrát prostor bezbřehý. Pro tuto příležitost zvolila lesklý modrý latexový kabát a pod ním svítily okrově žluté dlouhé šaty.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám