Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak si mezi superhvězdnou konkurencí zajistit výsadní nepřehlédnutelné postavení? Když si tuhle otázku pokládala zpěvačka Lady Gaga (38), našla odpověď opět v extravaganci. A že už jsme na ni u ní zvyklí... Ale tentokrát zašla ještě o level dál. Zejména její obutí stálo za povšimnutí.

Bylo pro ni totiž opravdu důležité nezapadnout v davu. Na filmový festival do kanadského Toronta jela představit svůj nový dokument Five Foot Two, natočený pro americkou internetovou televizi Netflix.

Snímek úspěšného dokumentaristy Chrise Moukarbela mapuje zhruba jeden rok života této divy a vše se v něm točí hlavně kolem produkce jejího pátého studiového alba Joanne. Zachycuje mnohé pro vznik alba důležité okamžiky, ale také pohled na její soukromý a rodinný život.

V Torontu si snímek odbyl premiéru, Netflix ho na internet vypustí přesně 22. září. A kritikům se prý prozatím docela líbí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám