Hlavní obsah
Článek

Chystá se nový televizní formát a snad se budou diváci znudění různými Hlasy, Talenty nebo SuperStar bavit víc. Předznamenává to vystoupení Ivy Pazderkové (44), která bude jednou z týmu osmi hvězd a třech porotců, kteří show s názvem Tvoje tvář má známý hlas realizují.

"Byla to pro mne výzva, člověk se u toho spoustu věcí naučí a já doufám, že se u toho budou lidé bavit," věří Iva, kterou jsme zhlédli při představení nových formátů TV Nova jako Lady Gagu (38). Principem je to, že se osm soutěžících z řad známých osobností převtělí do světových hvězd, s dokonalým maskováním, ovšem zpívat budou sami. Porotci Jitka Čvančarová (46), Jakub Kohák a  Janek Ledecký vyhodnotí nejlepšího, který dostane určitou částku peněz, kterou vítěz věnuje na charitu.

"Každý týden se bude losovat, koho budeme představovat, takže na to budeme mít sedm dní, aby se připravila maska i choreografie," doplnila Iva, která si na Nově zahraje i v novém seriálu Na vodě, kde bude mít za manžela Lukáše Pavláska (45). "Známe se hodně dlouho, společně si zahrát byl takový náš sen. I když spíš jsme si mysleli, že vypadáme jako sourozenci než jako manželé," smála se.

Iva ani s těmito dvěma velkými projekty nezahálí. Dále hraje v Divadle Na Fidlovačce a teď ji čeká natáčení jejího druhého cédéčka. "Do toho stand-upy, moderace a uvidíme, co přijde dál," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám