Hlavní obsah
Článek

Největším překvapením udílení Zlatých glóbů nebyly tři ceny pro drsné drama Revenant Zmrtvýchvstání, ale pro mnohé naprosto nepochopitelný úspěch Lady Gaga (38), která byla oceněna za svůj obscénní výkon v American Horror Story: Hotel.

Kontroverzní zpěvačka dostala v páté řadě hororového seriálu první velkou hereckou příležitost, která spočívala převážně v erotických scénách. Lady Gaga si před kamerou vystačila většinou jen s kalhotkami a přelepkami přes bradavky, aby její tělo vyniklo v postelových orgiích, které občas vyústily v krvavá jatka.

Takový Leonardo DiCaprio, do kterého v sále vrazila, když si šla pro sošku, se při natáčení filmu Revenant Zmrtvýchvstání nejspíš nadřel podstatně více než provokatérka, která se ve výsledku pyšní totožnou cenou jako on.

Lady Gaga sice díky seriálu American Horror Story získala Zlatý glóbus stejně jako její předchůdkyně Jessica Lange, ale osud tohoto televizního projektu je nejistý. První epizodu s novou hereckou posilou sledovalo v USA 5,81 miliónu diváků, ale spoustu z nich Lady Gaga od dalších dílů odradila. Seriál tak v závěru páté série přišel o dvě třetiny publika a dostal se na nejhorší výsledky celé své historie, takže Zlatý glóbus je pro tvůrce skomírající podívané jen slabou útěchou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám