Hlavní obsah
Článek

S moderátorkou Evou Perkausovou (30), jsme se setkali na křtu jejího druhého kalendáře, který loni kromě toho pro Playboy nafotila. Odhalená je v něm podstatně méně, už proto, že se fotilo mj. v mrazáku. Má v něm i netradičního partnera.

Eva totiž fotila ve dvojici s hercem Hynkem Čermákem. "Měla jsem z něj strach, protože jsem ho znala jen z jeho filmových rolí, kde hrál samé drsňáky. Ale nakonec to bylo fajn a hodně jsme se společně i nasmáli," vyprávěla.

Kolem Perkausové momentálně probíhají spekulace v souvislosti s moderátorskými změnami na její domovské Primě. Do Top Staru, který Eva moderuje, se má vrátit Laďka Něrgešová (48), na mateřskou dovolenou naopak odchází Gabriela Lašková (34), která uvádí s Romanem Šebrlem (49) večerní zprávy. Zároveň se ovšem po mateřské vrací také Sandra Parmová.

"Letos mě určitě čekají zajímavé změny, které vám brzy i oznámím. O focení v tomto případě nejde," řekla nám a zároveň vyloučila, že by se jednalo o soukromé záležitosti jako je svatba anebo miminko.

Reklama

Další články

Načítám