Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vídali jsme ho v Kriminálce Anděl na Nově, nedávno však přijal nabídku od konkurenční televize. Od podzimu se bude Marek Taclík objevovat ve Vinařích.

Podle zpráv z televize se jeho postava bude jmenovat Barták a bude „moderním vesnickým vekslákem“. S přijetím role se příliš dlouho nezdráhal. „Zásadní roli v mém rozhodování měl autor scénářů první série Petr Kolečko, protože Petra znám, hraji asi ve třech jeho věcech. Takže přátelství s Petrem rozhodlo,“ uvedl Taclík.

Tomu bude v seriálu hrát manželku moderátorka Laďka Něrgešová. „V duu Barták a Bartáková je hlavou rodiny samozřejmě Bartáková. Ne že by to tak scenáristé napsali, ale s Laďkou se takhle prostě líp hraje, asi tady nastal takový přirozený vývoj – na obou stranách, a Laďka je šéf,“ žertoval Taclík.

Dle svých slov je ve Vinařích na správném místě. „Skládal jsem degustační zkoušky na vinařské škole ve Valticích a zjistil jsem, že mám talent. Ty zkoušky jsem dokonce udělal na jedničku. Dostal jsem šest sklenic bílého vína a měl jsem určit odrůdy. Udělal jsem jen jednu chybu! A byly to samé pozdní sběry, takže hodně cukru, silná vína, žádná legrace to nebyla,“ dodal herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám