Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Moderátorka Laďka Něrgešová je už sice vdanou paní, ale přesto se vrátila do role nevěsty. Na rozvod a nového manžela ale naštěstí nepomýšlí.

Ve svatebních šatech to Laďce slušelo, ale moc dlouho si je neužila. Do nevěsty se převtělila jen v rámci příprav na dnešní VIP zprávy, kde se představí jako žena, která se chystá vstoupit do manželství.

„Šaty, které jsem na sobě měla, nebyly úplně standardně svatební, ale i tak jsem si to v nich užila. Byl to takový svatební speciál, štáb si to taky pochvaloval, hlavně proto, že to byla práce, kterou v této podobě normálně neděláme,“ řekla Něrgešová, která zavítala do filmových ateliérů, kde probíhá natáčení očekávaného seriálu Svatby v Benátkách, v němž se představí Filip Blažek, Petra Hřebíčková, Alice Bendová či Hana Gregorová.

V červenci tomu bude sedm let, co Vlaďka řekla „ano“ svému manželovi. Jejich vztah je podle moderátorky stále pevný a symbolické obnovení svatebního slibu neplánují. „Vím jistě, že by mě s tím manžel poslal do háje, na tom se shodneme. Samozřejmě respektuju lidi, kteří se pro opakování slibu rozhodnou po určité životní etapě, ale já sama v tom nic atraktivního neshledávám,“ dodala moderátorka VIP zpráv.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám