Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před několika měsíci dělaly Láďovi Hruškovi (46) starosti zdravotní komplikace rodičů. Moderátor se stal takovým opatrovníkem a o rodiče pečoval několik měsíců nonstop. Maminka dostala plicní embolii a otec podstoupil náročnou operaci páteře.

„Musím zaklepat, že jsme v rodině všichni v rámci možností v pohodě,“ řekl nyní Super.cz Hruška.

„Jsme na péči rodičů dva. Já a pes, který funguje jako canisterapie,“ uvedl Hruška a jedním dechem dodal, že je rád, že se mu i jeho rodičům aspoň vyhnula nákaza covidem. „Neměli jsme přidružené zdravotní komplikace. Nemůžu si v tomto ohledu stěžovat.“

Pravdou ale je, že někteří jeho fanoušci si o Láďu Hrušku dělali starosti. Moderátor si dal pauzu od šoubyznysu a dlouhodobě fungoval ve svém druhém domově v Městci Králové.

„Po televizních prázdninách trvajících dva měsíce jsem se vrátil do velkoměsta, do Prahy. Nařídil jsem si, že se musím někde objevit, protože se kolem mě začaly šířit fámy. Musím denně odpovídat na dotazy, jestli mě nevyhodili z televize a jestli jsem neprodal pražský byt a neodstěhoval se na venkov. Ani jedno není pravda,“ objasnil Hruška, který zdůvodňuje svou společenskou pauzu tím, že byl doma a pracoval na nové knížce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám