Hlavní obsah
Článek

Během uplynulých měsíců si Láďa Hruška (46) sáhl na dno svých duševních a fyzických možností. Oba jeho rodiče se totiž potýkali se zdravotními problémy a on se jim snažil maximálně pomoci.

„Překvapily nás zdravotní patálie, se kterými jsme nepočítali. Maminka dostala plicní embolii a tatínek byl na operaci páteře,“ svěřil se Super.cz moderátor a dále uvedl: „Sešlo se to v jeden čas a najednou se ze mě stal domácí sociální pracovník. Pečoval jsem o rodiče, staral se o dům a zahrádku. Od toho jsou ale děti, aby rodičům vracely jejich péči.“

Hruška naštěstí nebyl nucený rušit nasmlouvané pracovní závazky. „Přišlo to v době, kdy jsem měl pracovní pauzu. Zdravotní komplikace už jsme snad zdárně zažehnali. Tatínek už funguje a maminka už je na tom taky lépe,“ oddechnul si Láďa.

Průvodce vlastního pořadu Vychytávky Ládi Hrušky rekonstruuje v bydlišti rodičů v Městci Králové starou usedlost. Poslední dobou se tedy rozhodně nenudí.

Moderátor se během letních prázdnin nechystá rekreovat v zahraničí, i s ohledem na pandemii koronaviru zůstává v Česku.

„Situace je taková, jaká je. Proto zůstávám spíš v Česku. Navíc mě čeká natáčení, a tak nechci riskovat, abych nenarušil plán. Doufám, že budu moct okouknout, jak zraje víno na jižní Moravě, a budu moct ohodnotit hladiny rybníků v jižních Čechách. To je ostatně můj každoroční rituál,“ říká Hruška, který bude brzy natáčet další díly svého pořadu a chystá se psát další knihu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám