Hlavní obsah
Článek

Odvážné a odhalující fotografie na sociálních sítích letos nesdílely jen slávychtivé dámy. Předvedli se i pánové, kteří směle odhodili plavací úbor a nechali se zvěčnit v rouše Adamově. Pojďme si připomenout tři nejodvážnější, které důvěrně znáte z televizních obrazovek.

Jako první odhodil zábrany i stud známý reportér Josef Klíma na Kanárských ostrovech, kde pobýval na dovolené na samém začátku roku. Oblíbený reportér otevřeně přiznává, že nejraději plave nahý a navštěvuje nudapláže. Z téhle dobrodružné dovolené si ale přivezl i jeden ne úplně veselý zážitek. Ke břehu se totiž jednou nedostával snadno. „Při koupání mi vlny začaly podrážet nohy a zpětné proudy mě vtahovaly zpátky do oceánu. Měl jsem co dělat, abych se dostal z moře ven,“ vzpomínal Klíma.

Single dovolenou na Kapverdách si nahým dováděním na pláži po rozchodu s Lucií Hunčárovou okořenil tanečník Jan Onder, který dvakrát zvítězil ve StarDance. „Snažím se ten smutek nějak zahnat,“ napsal si tehdy pod fotku kudrnáč, který bude nejspíš jako taneční poradce působit i v další, historicky již deváté řadě, která se bude vysílat v roce 2018. Novou taneční partnerku už dnes Honza sice má, novou lásku podle našich informací ale stále nenašel.

Nejlascivnější fotkou se překvapivě pochlubil televizní kuchtík a kutil Láďa Hruška (46). Jeho klátící se nahá postava u plážové sprchy vyrazila dech asi všem. „Tak jsem konečně všechno pustil k vodě,“ napsal si k fotce z dovolené v Tunisu, na kterou kvůli bídné úrovni hotelových služeb zřejmě nikdy nezapomene.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám