Hlavní obsah
Článek

Jak jsme vás již informovali, Láďa Hruška (46) se rozhodl poprvé v životě vycestovat s cestovkou do Tuniska a tvrdí, že nic horšího neviděl, že obyčejná voda byla na příděl a že se cítil jako v lágru pro běžence. Jeho stížnost na služby v hotelu vyvolaly na sociálních sítích bouřlivou debatu. Od souhlasu, že ne všechny cestovky slibují, co mohou splnit, až po kritiku, že za pár „šušní“ neměl očekávat luxus jako v resortu pro miliardáře. Moderátor Primy ale nyní navíc tvrdí, že se ho kvůli jeho vyjádření dokonce snažili i vyděsit a prý to zkoušeli i přes jeho zaměstnavatele!

„Mám takový dojem, že se mě někdo snaží zastrašovat a vydírat mimo jiné přes producenta mého pořadu. Prosím, aby toho ten dotyčný (či instituce) okamžitě zanechal a nekazil mi už tak zkaženou dovolenou. Věřím, že už dlouhá desetiletí nežijeme v gestapáckých praktikách. Podotýkám, že jsem na soukromé dovolené a ta nemá nic společného s mým zaměstnavatelem a že zde chráním práva nikoliv jen svá, ale i dalších zjevně oklamaných českých turistů,“ uvedl Láďa.

Kdo se měl snažit ho přimět, aby mlčel a status se stížností smazal, zda cestovka, zástupci kritizovaného hotelu, velvyslanectví nebo někdo úplně jiný, to ale nechtěl upřesnit.

Hruška je na dovolené s kamarádkou z policejního prezídia a také s tiskovým mluvčím České obchodní inspekce. Ten jeho slova potvrzuje a říká, že by se jednání cestovky (nabízení služeb v horší kvalitě, než jak je u all inclusive obvykle známo) mohlo podle zákona na ochranu spotřebitele posuzovat jako podezření na nekalou obchodní praktiku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám