Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kutilský a kuchařský všeuměl Láďa Hruška (46) to dopracoval až do seriálu. V cyklu mikrokomedií Jetelín získal roli, která pro něj vůbec nebyla těžká. Hrál totiž v podstatě sám sebe.

„Hraju moderátora pořadu Rady dědy Šikuly, který se jmenuje Švestka. Vítám diváky při tisícím sedmistém nevím kolikátém dílu, což mě docela pobavilo. Přijedu za Mišákem (Jan Šťastný), protože jsem slyšel leccos o jeho vynálezech, jenže se ukáže, že jeho zlepšováky moc nefungují,“ nastínil svou roli Láďa Hruška, který se kromě Jana Šťastného potkal na place také s Richardem Genzerem či Jiřím Hánou. Na jeho herecký výkon se podívejte ve videoukázce.

„Byla neděle, bál jsem se, abych natáčení zkušeným hercům nekazil, měl jsem trému, která ze mě ale brzy spadla, protože než se začala točit takzvaná ostrá, několikrát jsme obraz zkoušeli a dialogy dopilovali, tak jsem se uvolnil. Trochu mě zaskočil Geňa, který si občas přidává něco navíc. Jednou se mě v obraze zeptal, jestli znám Bohdalku, podruhé řekl, že mám dobrá nová oční víčka. Chtělo se mi smát, ale věděl jsem, že nesmím, abych tu scénu nezkazil. Čekal jsem, že režisér Martin Kopp bude mít ke mně nějaké připomínky, ale neměl, tak byl snad spokojený,“ doufal Hruška, jehož natáčení Jetelína moc bavilo.

„Mám rád tenhle styl humoru, krátké vtipné scénky. Beru to jako vtipnou nadsázku a zkušenost, která mě moc bavila. Já sám jsem absolvoval večerní herecký kurz,“ uzavřel s úsměvem Hruška.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám