Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Legendární adrenalinová soutěž z francouzské pevnosti se konečně dočká české verze. Místo překážek vyžadujících fyzickou zdatnost a překonání nejrůznějších fóbií se ale diváci přes původní předpoklady nejspíš nedočkají sváru mezi modelkami Agátou Prachařovou (38) a Hanou Mašlíkovou.

Ty se totiž do sebe nedávno pustily a předháněly se v tom, která je v posilovně větší profesionálkou. Přítel Mašlíkové, bývalý zápasník MMA André Reinders, Agátě vyčítal, že své fanoušky nabádá ke cvičení, které může způsobit trvalé následky. Prachařová si to samozřejmě nechala líbit a po urážlivém komentáři se do sporu začlenila i Mašlíková.

Obě krasotinky měly změřit své svaly v Pevnosti Boyard, kde bude mít Agáta velkou oporu. „Nejprve pozvali jen ji a prosadila si, že pojede i s Jakubem. Není ale jasné, jestli budou v jednom týmu,“ tvrdí Blesku zdroj z Primy. Televize však svůj projekt prozatím odmítá komentovat. Jenže pak se ukázalo, že Mašlíková coby tvář konkurenční Snídaně s Novou poletí ledatak na rogalu. A už vůbec ho nebude platit Prima.

Kromě Prachařových se do Francie podívá i Karel Frýd alias Plyšák, který svou muskulaturu předvedl už v Big Brotherovi. „Budu reprezentovat Česko a bude sranda. Těším se na Paklíče,“ nedělá Frýd na rozdíl od Primy s Pevností Boyard tajnosti.

O tom, že Prima chystá českou verzi soutěže, jsme informovali již před měsícem. Nabídku zúčastnit se dostal i Ladislav Hruška (46), ale odmítl ji.

Koho chcete vidět v Pevnosti Boyard?
Agátu Prachařovou
13 %
Jakuba Prachaře
64 %
Hanu Mašlíkovou
12 %
Karla Frýda
11 %
Celkem hlasovalo 15588 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám